Umor

Elevii răsuflă ușurați! Probele de la Bac vor fi echivalate cu notele părinților din școala generală

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
12 iunie, 2023

Ministerul Educației a pregătit o surpriză bombă pentru elevii de clasa a XII-a care vara aceasta vor susține examenul de Bacalaureat.

Pentru a nu-i supune unui stres și mai mare după greva profesorilor, specialiștii din învățământ au decis ca probele de la bac să fie echivalate cu notele părinților obținute în școala generală.

„Este mult mai eficient așa. Oricum, ne săturasem și noi profesorii să facem subiecte ridicol de ușoare. Dacă nu s-ar fi echivalat probele de la Bac, anul acesta cred că le-am fi dat la matematică să coloreze forme geometrice, iar la română să încercuiască șirul de cuvinte care conțin litera „a”. Elevii trebuie protejați psihologic”, a declarat ministrul Educației.

CITEȘTE ȘI: Sfâșietor! Elev de la „Mircea”, nevoit să învețe pentru BAC după ce părinții nu i-au dat banii de „protocol”

Și elevii au primit cu încântare această modificare. „E ce trebuie… Ia-m zis lu moșu meu acasă să caute dreaqu carnetele ălea de când iera el elev k dak nu îi fac scandal, î-i vapez tot salariul. Oricum eu vreau să dau l-a facultate la Filozofie k e mișto să postezi pe Tik Tok eufomiste filologice despre oameni și suflet”, ne-a împărtășit părerea Miluț Lăbaru.

Actualitate