Politică

„Felix Stroe este un om care luptă de multă vreme pentru cauze nobile”. PNȚCD s-a făcut preș în fața PSD

Felix Stroe. Foto: MEDIAFAX

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, s-a aflat astăzi la Constanța pentru a anunța că partidul său o susține pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale.

Scris de 
 pe data 
18 noiembrie, 2019

Călcând în picioare istoria țărăniștilor, acesta s-a întins preș în fața lui Felix Stroe, neștiind unde să mai arunce cu limbile pentru a prinde o priză bună la dosul pesediștilor constănțeni.

O atitudine grețoasă a unui personaj care, la 30 de ani de Revoluție, vinde un partid istoric tocmai continuatorilor comunismului.

Ca să vă dați seama de caracterul grotesc al președintelui PNȚCD, Aurelian Pavelescu, acesta l-a prezentat pe Felix Stroe, președintele PSD Constanța, ca fiind „un om care luptă de multă vreme pentru cauze nobile”.

Întrebat de jurnaliști cum poate sta astăzi la masă cu reprezentanții celor care în 1990 chemau minerii în București pentru a-i bate pe studenți, Pavelescu a ținut să  transmită că „românii au frustrări personale” dacă ei mai cred că după 30 de ani mai există comunism în România și că PSD ar fi descendent al fostului PCR.

Actualitate