Președintele filialei județene a PSD Constanța, directorul RAJA, Felix Stroe a transmis astăzi cu un comunicat în care face precizări importante despre tentativa de asasinat relatată de Liviu Dragnea la Antena 3.

Potrivit lui Felix Stroe, acesta se afla chiar în holul hotelului în care erau cazați și cei patru asasini și îi lustruia pantofii șefului său.

Vă informez pe această cale că am fost martorul tentativei de asasinat a preaiubitului nostru președinte de partid și patron al inimilor noastre, domnul Liviu Dragnea. În seara respectivă îmi făceam datoria de lider constănțean de partid și, ca de obicei, când mă întâlnesc cu domnia sa, îi lustruiesc pantofii, voluntar, cu dăruire, voioșie nemărginită și ceară scumpă. Ne aflam în holul din recepția hotelului și ne bucuram împreună de acel moment, când am sesizat o schimbare pe chipul stimatului nostru președinte al Partidului Social Democrat. Am ridicat privirea de la pantofi și, de jos, am putut observa în ochii domniei sale un moment de îgrijorare. M-am uitat atent în jurul nostru, iar la recepția hotelului se aflau trei indivizi dubioși, cu bagaje. Un al patrulea deja se îndreptase către lift.

În acel moment fatidic, am realizat amândoi că avem de a face cu personaje ale agenturilor străine, trimise acolo pentru asasinarea domnului Dragnea. Ne-am uitat unul la celălalt fără să ne spunem nimic, însă am înțeles amândoi că ne aflăm sub o irefutabilă amenințare. Cu toate acestea, domnia sa a dat dovadă de un curaj și o stăpânire de sine cum nu am mai văzut la alți oameni sau lideri în această țară guvernată de un stat paralel mafiot.

Pentru a nu da de bănuit că reușisem să-i reperăm pe cei patru indivizi, domnul Dragnea s-a uitat la mine și, într-un gest riscant, punându-și viața în pericol, a întins calm și celălalt picior, pentru ca eu să-mi văd în continuare de treabă și să lustruiesc. M-am conformat imediat și, cu mai multă voioșie și aplomb, mi-am făcut datoria. Amândoi știam în acel moment că viața liderului nostru iubit este în pericol. Până ca eu să apuc terminarea de lustruire a celui de-al doilea pantof, cei patru indivizi părăsiseră recepția și erau deja în lift. Am decis să rup răcerea și să vă relatez oficial, în calitate de martor, pericolul la care a fost supus domnia sa, președintele nostru, Liviu Dragnea“, a transmis Felix Stroe.

Felix Stroe a mai adăugat că ceara pentru pantofi pe care o folosește este de import, din Germania. Totodată, acesta a mai spus că pe domnul Liviu Dragnea îl amuză foarte tare dacă îl lasă să-i dea bobârnace în burtă sau să-și pună berea pe chelia sa. „E ceva al nostru și mie îmi face o plăcere deosebită“, a mai spus Stroe.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 939 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.