Actualitate Social

Femeile de la WISTA România au fost Moș Crăciun pentru copiii din 20 de familii nevoiașe

În pragul Sărbătorilor, femeile din cadrul asociației WISTA România au oferit pachete cu îmbrăcăminte, alimente și jucării pentru copiii din cadrul a 20 de familii din trei localități ale județului Constanța.

Scris de 
 pe data 
22 decembrie, 2020

Femeile membre ale Women’s International Shipping & Trading Association (WISTA) Romania s-au mobilizat online unde au organizat o campanie umanitară, reușind să strângă fondurile necesare pentru ajutorarea a 20 de familii din localitățile constănțene 23 August, Moșnegi și Dulcești.

Membrele WISTA au achiziționat îmbrăcăminte, dulciuri, jucării, rechizite, alimente și fructe. În cursul zilei marți, 22 decembrie, o caravană WISTA s-a deplasat la școala din fiecare localitate unde, pentru a fi evitate contactele în spații restrânse și o bună respectare a distanțării sociale, copiii au venit pe rând, la intervale diferite de timp, și au primit pachetele.

2020 a fost un an diferit și dificil pentru mulți dintre noi, tocmai de aceea am simțit nevoia, acum poate mai mult ca oricând, să păstrăm magia acestor Sărbători de iarnă!

Cu emoție și dorința de a dărui, alături de colegii mei am venit cu această inițiativă pentru a readuce bucuria Sărbătorilor în sufletul copiilor mai puțin norocoși – o acțiune care vine să ne reamintească mereu de puterea optimismului, căldura familiei și sentimentul de apartenență de care toți avem nevoie.“, spune Mihaela Scrieciu, președinte al asociației WISTA România.

WISTA reprezintă o asociație profesională internațională înființată în 1974 cu rol de conectare globală și sprijin pentru dezvoltarea femeilor care lucrează la nivel decizional în sectoarele transport maritim, comerț și logistică.

Asociația are ca scop dezvoltarea de rețele globale de afaceri, creșterea competenței profesionale, schimbul de bune practici, contacte și expertiză între membrii. De asemenea, WISTA dezvoltă o serie de parteneriate pentru susținerea şi promovarea femeilor în rolurile de conducere, precum și relații internaționale de succes cu instituţii de prestigiu, inclusiv cu IMO.

Din grupul WISTA International fac parte peste 3.500 de profesioniști din industria maritimă şi sectoare conexe. WISTA România reprezintă cea de-a cincizecea asociație națională WISTA din lume, respectiv a nouăsprezecea din Europa, afiliată la WISTA International.

Datele de contact ale asociaţiei WISTA Romania sunt: wista.romania[@]gmail.com, telefon: 0722 704 493; 0726 903 396. Website: https://wistainternational.com/association/wista-romania

Actualitate