Nu mi se pare un mod profesionist de a lucra în Consiliul General. Deci nu ați fost de acord data trecută să achităm gazele și factura era urgentă. Nu v-a durut sufletul că ar posiibil ca bucureştenii să rămână fără apă și căldură și fără subvenția la transport plătită. Nu văd nicio îngrijorare nici la noii noștri colegi care votează cu grupul USR, care au stat cocoțați lângă mine aici în stânga.

Nu văd nicio îngrijorare, nicio emoție pe chip. Niciun mușchi mișcat pe față. Chiar mi se pare incredibil ce se întâmplă, dar mă rog, o luăm ca atare și viața, dacă suntem sănătoși, e mai lungă decât își doresc unii. Eu nu am altceva de făcut decât să îmi fac datoria de primar general. V-am spus și la început, nu s-a tăiat de la niciun capitol, nu avem în minus niciun cent, niciun leu, niciun ron , spuneți ce vreți în română, în engleză în frangleză”, a spus Gabriela Firea.

Nu a scăpat de tirul său nici Daniel Florea, primarul sectorului 5, cel care a cerut excluderea Gabrielei Firea din PSD şi care săptămâna trecută a dat afară din partid patru consilieri generali.

Fiecare vrea pe listele de europarlamentare, toată lumea se pregătește de campania internă pentru alegerile locale care vor fi peste 2 ani, dar până la urmă haideți să ne încheiem mandatul. Dacă intrăm toți în cursă ce facem? A intrat și colegul de aici, a intrat și domnul de la 5, mai intră care mai intră și unde ajungem? Dacă vrem toți să fim candidați 2 ani de zile. În primul rând să ne facem… Mai intră și o doamnă care vrea consul și tot așa și noi am sprijinit-o și ea e supărată și deci asta e realitatea, hai să o spunem. Pentru că se negociază postul din consiliul general cu funcții, dregătorii”, a mai spus Gabriela Firea.

 

(Visited 108 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.