Declarația a fost semnată de „Comitetul de inițiativă” format din vicepreședintele PSD, viceprim-ministrul și ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, vicepreședintele PSD și vicepreședintele Senatului, Adrian Țuțuianu, precum și de vicepreședintele PSD și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a afirmat, înainte de ședință, că suspectează propunerea excluderii sale din partid.

Suntem persoane paşnice. Cred că miza este excluderea mea pentru că am avut curajul, după ce am epuizat toate etapele, să spun că domnul Dragnea nu îşi mai repsectă angajamentele făcute faţă de români. Cred că se va propune excluderea mea”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

De asemenea, Firea este de părere că Liviu Dragnea va încerca şi îndepărtarea alți doi miniştri incomoz: Paul Stănescu şi Tudorel Toader.

Miza e să fie daţi afară din Guvern doi miniştri care îl incomodează: ministrul Stănescu şi Tudorel Toader (…) Angajamentul nostru este în primul rând faţă de cetăţeni. Noi avem angajament faţă de ţară, de echipă şi în ultimul rând faţă de un om. Oricum s-a câştigat ceva. Faptul că am ajuns la concluzia că lucrurile nu merg în direcţia bună în ceea ce priveşte managementul politic al lui Dragnea şi poate înţelege şi dumnealui asta.

Dacă nu înţelege, atunci lucrurile vor merge din ce în ce mai rău, din păcate. E prematur să vorbim acum în aceşti termeni de forţă. Nu s-a pus problema să fie o astfel de acţiune. Lucrurile s-au acutizat în ultimele 6-8 luni în ceea ce priveşte blocajul între noi şi Liviu Dragnea. 100% suntem pentru menţinerea coaliţiei PSD-ALDE şi a guvernului condus de doamna Dăncilă. Sub nicio formă nu vom întreprinde o acţiune care să pună în pericol guvernarea”, a mai spus liderul PSD.

 

(Visited 142 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.