Administraţie Constanța

Forța Dreptei, petiție pentru un sens giratoriu la intersecția Suceava cu bulevardul Al. Lăpușneanu

Scris de 
 pe data 
23 mai, 2023

Forța Dreptei Constanța a lansat o petiție online prin care îi solicită primarului Vergil Chițac amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu. De asemenea, reprezentanții partidului au început deja strângerea de semnături în cartierul Tomis Nord, pentru a obține sprijinul locuitorilor din zonă.

În numele fluidizării traficului în zonă, constanțenii suferă și sunt obligați să parcurgă distanțe inadmisibil de lungi pentru a ajunge acasă. Astfel, dacă ies din parcarea CityPark sau efectuează viraj dreapta de pe str. Soveja, pe Lăpușneanu către Dobrogea, constănțenii sunt obligați să meargă 2.5 km până la primul sens giratoriu din stațiunea Mamaia“, a transmis președintele Forța Dreptei Constanța, deputatul Bogdan Bola.

Forța Dreptei Constanța solicită de urgență actualei administrații să amenajeze un sens giratoriu la intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, care să permită constănțenilor să întoarcă sau să ajungă mai repede la locuințele lor. Așa cum ar fi normal.

Chițac trebuie să țină cont urgent de dorințele constănțenilor și să se gândească la necesitățile acestora atunci când reconfigurează trasee sau ține străzi și bulevarde întregi sparte sau blocate de lucrări unde nu lucrează nimeni“, se transmite în textul petiției.

Petiția online poate fi SEMNATĂ AICI.

Actualitate