Actualitate Constanța Sănătate

FOTO. După șase ani de relocare, se redeschide Secția Clinică Obstetrică Ginecologie I din Spitalul Județean Constanța

Lucrările de reabilitare a Secției Clinică Obstetrică Ginecologie I din cadrul Spitalului Județean Constanța au fost terminate. Activitatea va fi reluată după șase ani în care secția fusese relocată.

Scris de 
 pe data 
3 mai, 2022

Lucrările de reabilitare a Secției Clinică Obstetrică Ginecologie au început în toamna anului trecut și au fost finalizate de curând.

Investiția se ridică la 4.496.489,12 lei, bani ce provin atât de la Bugetul de stat al Ministerului Sănătății (3.386.381, 10 lei) cât și de la Bugetul Local al Consiliul Judetean Constanta (1.110.108,02 lei).

„Noua secție este renovată cu materiale și tehnologii de ultimă generație și compartimentată conform cerințelor acuale“, transmit reprezentanții SCJU.

„Mulțumesc tuturor partenerilor care s-au implicat în finalizarea acestui proiect, tuturor celor care ne-au sprijinit, pacientelor noastre care au înțeles și acceptat situația, la fel și personalului medical care și-a desfășurat până acum activitatea într-un spațiu relocat și nerenovat.

Mă bucur că, împreună cu echipa de aici, cu sprijinul Consiliului de Administratie si al Consiliului Judetean, am reușit să ducem la final acest proiect”, a declarat managerul SCJU Constanța, Ec. Ionuț Cornel Ionescu.

Sursa foto: Facebook.com/scjuconstanta

Actualitate