O întreagă țară a fost șocată în momentul în care vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache a făcut gesturi obscene chiar în plenul Parlamentului.

Ceea ce poporul nu știe, este că pesedistul este un profesionist în lasnarea de semne obscene, surse din interiorul PSD susținând că acestea sunt folosite chiar și sub formă de salut cu cei apropiați.

De asemenea, se pare că Florin Iordache participa încă de mic la olimpiade de arătat ***e din deget, devenind chiar un personaj temut, cel puțin la el pe stradă.

O mai dădea, o mai lua, dar se menținea în top.

În urma unei ample investigații am reușit să intrăm în posesia unor fotografii ce îl prezintă pe Florin Iordache în elementul său, arătând semne obscene în cele mai inedite situații și momente.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 549 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.