Un spectaculos accident ruteier s-a produs ieri pe șoselele patriei, după ce o Dacie papuc rămasă fără frâne a intrat pe contrasens și a făcut praf un Porsche Panamera în valoare de 100.000 euro.

Mașina românească, a cărei valoare nu depășește 2.000 lei, avea ITP valid, iar șoferul povestește că pur și simplu a rămas fără frâne.

Potrivit unor surse, bolidul înmatriculat în Bucureşti, condus de un bărbat de 45 de ani, circula regulamentar, din direcția Crasna spre Huși, când din faţă i-a apărut brusc Dacia cu număr de Vaslui. Cele două maşini s-au ciocnit frontal.

Accidentul s-a produs aseară, şoferul din Porsche fiind cel care a sunat la 112, în jurul orei 17.45.

Şoferul autoutilitarei le-ar fi declarat poliţiştilor că a rămas fără frâne, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în Porsche. O expertiză, însă, va stabili starea de fapt.

În urma impactului, cele două persoane care se aflau în Dacie, doi tineri de 25 și 36 de ani, au fost internate la Spitalul din Huși cu răni uşoare.

“În acest caz, se fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier”, au precizat reprezentații IPJ Vaslui.

(Visited 1.404 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.