Umor

Grup de turiști din Mamaia a străbătut plaja până la mare în doar 4 zile. „Credeam că nu există apă la capătul plajei…”

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
8 iulie, 2021

Vești bune de la Mamaia. Grupul de turiști din București care s-a cazat duminică dimineața în stațiune a ajuns astăzi, după doar 4 zile, la malul mării. Echipați special și însoțiți de o caravană cu cămile, turiștii au putut intra joi dimineață pentru prima dată cu picioarele în apă.

„Am intrat duminică la prânz pe plajă alături de alți tovarăși. Știam că nu va fi ușor, am avut rezerve de apă potabilă, corturi și alimente. Caravana a plecat din dreptul hotelului nostru cu 15 cămile și o escortă de 6 luptători înarmați și călare pe cai. Am înțeles că au mai fost caravane atacate de sălbatici și barbari veniți din sud de pe plajele de la Eforie și Costinești.

După prima zi ne-a fost greu fiindcă eram dezorientați, credeam că ne-am rătăcit fiindcă nu vedeam decât nisip. Am mai întâlnit un grup, se pare că era din Brașov, și căuta întoarcerea spre Mamaia. Erau dispăruți din luna iunie și se jurau că nu există apă la capătul plajei. Am ajuns joi dimineața și suntem cei mai bucuroși. Cea mai frumoasă vacanță a noastră”, a povestit emoționat Mihai Toropescu.

Turiștii din Mamaia au primit cu aplauze vestea că plaja poate fi străbătută în doar 4 zile până la malul mării și a dat încredere și altor temerari care au anunțat că în perioada următoare vor încerca și ei.

Actualitate