Politică

Ilie a violat o copilă de 12 ani, iar Nicușor a furat milioane de euro. Liviu îi va grația și le va cere iertare. Îndrăznește să crezi!

Liviu Dragnea – 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Darius Vâlcov – 8 ani de închisoare cu executare. Ei conduc România și marele lor proiect de țară pentru centenarul unirii este amnistierea și grațierea tuturor pedepselor sub 10 ani.

Scris de 
 pe data 
19 iulie, 2018

Mai exact, să se scape pe ei de închisoare și, o dată cu ei, câteva mii de condamnați periculoși. Dacă în urmă cu 100 de ani mureau milioane de români pentru împlinirea visului Unirii, acum PSD caută să își împlinească propriul vis: să scoate infractorii din pușcării. Un moment ZERO, al societății românești, după cum îl numește Vâlcov.

Dacă în tentativa trecută a PSD pragul amnistiei și grațierii era setat pentru pedepsele sub 5 ani, beneficiari principali fiind deținuții cu fapte de corupție, furturi și tâlhării, acum miza a crescut la 10 ani. De ce? Pentru că eminența cenușie a PSD, Darius Vâlcov, este condamnat, într-o primă instanță, la 8 ani de închisoare, iar complicitatea acestuia cu Liviu Dragnea obligă formațiunea social-democrată să îi scape pe amândoi. Dacă Vâlcov sau Dragnea ar fi fost condamnați la 20 de ani de închisoare, bineînțeles că pragul amnistiei și grațierii ar fi crescut proporțional.

PSD, în momentul de față, târăște o țară întreagă, un popor, toate instituțiile statului în mocirla corupției, a complicității și a infracționalității. Statul român lucrează pentru infractori, pentru binele și viitorul glorios al celor care fură și jefuiesc, al celor care ucid și violează. Pentru asta e bun guvernul lui Dragnea și pentru asta au votat milioane de români. E drept că o țară condusă de doi pușcăriabili, cărora li se permite să paraziteze statul din înaltul funcțiilor, nu poate avea un alt drum. Frăția cătușelor este mai puternică decât interesele naționale, iar cumetria pesedistă bate orice lege sau constituție. Au mânjit cu balele lor scârboase toate instituțiile de control, au transformat CCR, Avocatul Poporului sau Curtea de Conturi în anexe ale PSD, au pus ghiarele pe Justiție, sfâșiind orice urmă de opoziție. Cine să-i mai oprească din delirul lor? Aidoma unor schizofrenici, invocă fantome, state paralele, forțe oculte ce le perturbă descompunerea lentă și ireversibilă a democrației în România.

În anul centenarului avem „onoarea” de-ai avea în fruntea țării pe Viorica din Videle, Liviu din Teleorman și găștile lor de infractori dovediți.  Analfabeți funcțional, inculți și parveniți, tractoriști și curve. Asta au învățat, oare, românii în o sută de ani? Să se pună în genunchi în fața impostorilor, să pupe picioarele călăilor care le decapitează orice speranță de a trăi decent în propria lor țară?

 

Actualitate