Proaspăt venit pe lume la Constanța, micuțul Stelian Stelică Stelu și-a exprimat deja dorința pentru formația pe care o vrea la botez. Imediat după ce medicul l-a plesnit la fund, bebelușul a rostit următoarele cuvinte: Pindu la botez!

Vizibil emoționați, fericiții părinți sunt mândri de alegerea făcută de copilul lor și spun că oricum aceasta era și opțiunea lor de când s-au cunoscut, la prima întâlnire, acum 6 ani – unde au planificat nunta, botezul, majoratul, nunta copilului, precum și botezul primului nepot.

De asemenea, atât medicul, asistentele, părinții, cât și cele 146 de rude venite la spital sunt uimiți de faptul că plânsetele micuțului sunt pe ritmul piesei „Un trandafir crește la firida mea“.

Membrii formației Pindu sunt bucuroși că bebelușul este unul dintre fanii lor și îi vor cânta la botez.

Cu toate acestea, din cauza numărului mare de solicitări și programări pe care le are formația, la botezul lui Stelian Stelică Stelu vor trimite o hologramă.

Suntem tot noi, doar că ne-am adaptat la tehnologie. Dar părinții și invitații nu trebuie să-și facă probleme, deoarece în poze și filmările pe care le vor pune pe Facebook, hologramele nostre se văd ca și când am fi acolo în carne și oase“, a spus unul dintre membrii Pindu.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 11.023 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.