Primele spectacole FITIC vor fi jucate pe scena de la Termele Romane (Parcul Carol I), în zona Edificiului Roman cu Mozaic.

Programul de la Termele Romane se deschide de la ora 20.00, în Zona A, cu spectacolul „INCIDENT LA GRANIȚĂ“ – regia: George Dogaru; distribuția: Doina Antohi, Pavel Bârsan, Andrei Mateiu; producător: coproducție TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI & Trubaduro. Arthur și iubita sa, Olivia, se trezesc în situația în care un grănicer împarte parcul (și banca pe care stăteau) în două, trasând noua graniță exact printre ei. Se pomenesc, așadar, în două țări diferite, în război una cu cealaltă, fără posibilitatea de a trece granița și de a se reuni. Cum ne separă unii de alții și cum ne afectează viața niște linii imaginare? Cum ne raportăm la autorități și cum se raportează autoritățile la individ? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările explorate în „Incident la graniță“.

La ora 21.30, tot la Termele Romane, îndrăgitul Horaţiu Mălăele vă invită la „MĂLĂELE SPECIAL“. Horațiu Mălăele revine la Constanța, de această dată însoțit de unul dintre cei mai iubiți muzicieni din Basarabia, Radu Captari. Maestrul ironiei și al hazului ascuțit a pregătit publicului spectator o nouă doză de râs. Spectacolul are la bază texte puternice, pline de emoție, pigmentate cu momente „Best of Horatiu“, culese din cele mai bune reprezentatii ale actorului. Muzica special aleasă de Radu Captari și melodiile noi compuse pe texte ale lui Horațiu Mălaele vor întregi dinamica spectacolului.

Întregul program FITIC poate fi accesat pe site-ul festivalului, www.fitic.rope pagina de facebook a festivalului.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, sunteți rugați să vă rezervați locul pe pe www.bilet.ro sau pe www.fitic.ro

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa 2021, ediţia a VI-a, este organizat de Art Society Center şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.