Eveniment

INFOTRAFIC. Tamponări în lanț pe A2. Circulația pe autostradă, deviată din cauza condițiilor meteo

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este deviată pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti al Autostrăzii A2, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Scris de 
 pe data 
28 noiembrie, 2018

Zăpada acumulată pe carosabil şi vântul care o spulberă, reduc semnificativ vizibilitatea.

Precizăm că pe parcursul zilei s-au produs mai multe evenimente rutiere în care diferite autovehicule au derapat din cauza zăpezii, însă acestea au fost scoase rapid pe banda de urgenţă, astfel că traficul nu a fost afectat. Nu au rezultat victime în urma coliziunilor, doar pagube materiale“, transmite Infotrafic.

Pe A2, la Km 55, în dreptul localității Dor Mărunt, un camion s-a răsturnat, iar la Km 66, o mașină a Poliției a fost implicată într-un accident ușor.

Pe calea 2, la Km 121, a avut loc un accident rutier, cu 7 autovehicule implicate. O persoană a fost rănită ușor. La km 122, vizibilitatea este redusă sub 50 m.

Polițiștii informează că se va părăsi autostrada la kilometrul 143, în localitatea Feteşti, judeţul Ialomiţa, prin DN 3B, urmând a se circula pe DN 3A, până în localitatea Drajna Nouă, judeţul Călăraşi, unde se va intra din nou pe autostradă la kilometerul 103.

Șoferilor li se recomandă să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să circule cu viteză redusă, să folosească în principal frâna de motor şi să acorde o atenţie deosebită tuturor manevrelor efectuate în trafic!

Utilajele Direcției Rregionale Drumuri și Poduri Constanța acționează permanent pe drumurile din județ.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

Actualitate