Președintele Klaus Iohannis este „în focuri“, după cum ar spune analiștii politici. Șeful statului cere demisii în stânga și-n dreapta și nu iartă nicio persoană care dă dovadă de incompetență, rea-voință sau mârlănie, în general.

Cea mai recentă demisie cerută de Iohannis este pentru o vânzătoare dintr-un supermarket Lidl, care nu a deschis o casă de marcat pentru că, după cum spune, nu avea chef să stea toată ziua până când își golea președintele coșul.

După cum obișnuiește, Iohannis venise în Lidl la cumpărături pentru „Săptămâna germană“. În timpul unei băi de mulțime, președintele a declarat:

„Într-o Românie…

normală, este…

inadmisibil să fie….

doar trei case…

deschise. În. Ditamai. Lidălul!

Demisia și…

rușine. Rușine…

Lidl!“.

De asemenea, pe lista demisiilor cerute de Iohannis se mai află și un taximetrist care a tăiat fața coloanei prezidențiale și un pompagiu de la Petrom, care i-a lăsat zoaie pe parbriz.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.646 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.