Și cum acest lucru este practic imposibil de realizat în baza actualei Constituții, anunțul useriștilor ascunde mai degrabă o uriașă doză de ipocrizie și lașitate. Se laudă Barna și Cioloș la televizor că românii îi susțin, dar în realitate cei doi nu sunt interesați să guverneze țara. Este mult mai comod în schimb să stai pe margine și să strigi la toți că sunt hoți și proști, să faci circ și scandal.

Este drept că a guverna, mai ales după PSD și ALDE, este foarte greu, dar dacă tu USR nu vrei să faci lucrul acesta, atunci de ce mai ceri atunci demisia Guvernului? De ce vrei să plece PSD și ALDE din fruntea țării, dacă tu nu vrei să guvernezi? De ce crezi tu că Dăncilă e proastă, dacă tu nu ai pe nimeni în partid mai bun ca ea?

Realitatea este însă că scorul de la alegerile europarlamentare (locul 3 pe țară, imediat în spatele PSD) i-a luat prin surprindere inclusiv pe useriști, care nu se pot vedea dincolo de bula lor de eterni opozanți și contestatari. Dar mai ales, cineva cu experiență din alianța lor, cum ar fi domnul Cioloș spre exemplu, le-a șoptit că a fi la guvernare nu este foarte confortabil, că e greu să iei decizii care afectează, zi de zi, viețile a milioane de oameni. Iar lozincile cu hoția și penalii nu țin nici de foame, nici de pensii și nici nu construiesc autostrăzi. Așa că până or veni anticipatele, adică la calendele grecești, dați-i bătaie în continuare băieți cu Huo!

 

 

(Visited 442 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.