Potrivit unor imagini publicate pe Facebook de jurnalistul Rareș Bogdan, Diaspora a afișat câteva mesaje critice la adresa premierului, precum și la adresa partidului din care aceasta face parte: „Viorica, coruptă fără ruşine“, „Corupţii, hoţii şi condamnaţii penal nu ne reprezintă“, „Majestate, Viroica Dăncilă nu reprezintă românii din Spania“.

Primii frați din Diaspora Românească din Spania au ajuns în fața intrării în curtea Palatului Regal din Madrid. E ora 9:30 în Spania, la 17:30 ajunge „premierul Veorica Vasilica Dăncilă” la Palat. Va fi primită cum se cuvine de către cei gazați și bătuți pe 10 august acasă, la București”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Dăncilă se află în Spania pentru a se întâlni cu omologul său: „Voi face mâine o vizită de lucru în Spania, unde voi avea o întrevedere cu omologul meu spaniol şi voi fi primită de regele Spaniei. Voi fi însoţită de mai mulţi colegi – vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale, ministrul Afacerilor Externe, ministrul Apărării, ministrul Mediului de Afaceri, ministrul Fondurilor Europene”, a spus Viorica Dăncilă, miercuri, la începutul şedinţei Guvernului.

 

(Visited 191 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.