Mai mulţi clienţi dintr-un supermarket din Constanţa, care au constatat că rafturile cu produsele necesare sunt goale, au venit cu ideea năstruşnică de a juca Mimă.

Ca să mai treacă timpul şi să ne aducem aminte de vremurile în care luam produsul de pe raft şi-l băgam în căruţ“, spune Nicu, unul dintre clienţi.

Tema jocului este „Ghici ce voiam să cumpăr“, oamenii se împart în două ehchipe, iar cel care mimează are 1 minut la dispoziţie ca să-i determine pe coechipieri să ghicească ce produs a luat de pe raftul gol.

La început, am luat-o cu chestii uşoare – avut de mimat făină, orez, ulei, zahăr, spirt, d-astea… Ce ne-am mai distrat când unu’ a mimat hârtie igienică, pentru că el ce făcea? Ducea mâna când la fund, când la nas şi ne-a zis că aia e hârtie igienică de criză, cu dublă utilizare“, a explicat un alt client.

Unii dintre ei au dus jocul la un alt nivel. Aceştia merg la case cu căruţurile goale, stau la rând cu toată lumea şi mimează cum pun zeci de produse pe bandă.

„Nu e chiar aşa de uşor, pentru că am luat produse şi pentru familie, dar şi pentru câţiva vecini“, spune un constănţean, care insista ca tanti de la casă să-i scaneze baxurile cu apă minerală.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.902 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.