Politică

Liderii PSD jubilează: „De-abia acum se întrevede un viitor mai bun”

sursa: facebook codrin stefanescu

Liderii PSD au deschis șampania imediat după anunțul făcut de minsitrul Justiției, Tudorel Toader, potrivit căruia a declanșat procedura de revocare a șefului DNA, Laura Codruța Koveși.

Scris de 
 pe data 
22 februarie, 2018

Unul dintre reprezentanții de seamă ai noului val de liderii PSD, Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al partidului, a declarat că este bucuros că, în sfârşit, cineva a „rupt pisica”, iar de acum întrevede faptul că viitorul va fi mai bun.

Nu mă aşteptam, nu aveam nicio speranţă, credeam că o să facă exact ce au spus ăştia de la PNL: Tudorele, las-o aşa!. Şi atunci am fost surprins şi am ascultat cu maximă atenţie raportul. Este cutremurător ce scrie în raportul ăsta, ce a citit despre sfidarea Parlamentului, sfidarea legii, a Constituţiei. Este un fel de mafie organizată, adică e ceva … nu-mi venea să cred că-l aud pe Tudorel Toader spunând toate lucrurile astea pe care probabil le-a documentat foarte bine”, a spus Ştefănescu la Antena 3.

El a arătat că, odată cu această cerere de revocare a procurorului şef DNA, începe să întrevadă faptul că viitorul va fi mai bun.

De-abia acum, din seara asta, vă spun sincer, încep să întrevăd viitorul că o să fie mai bun. În sfârşit, cineva a rupt pisca. De-abia acum toate abuzurile, toate mizeriile, toată această toxicitate începe să fie probabil şi anchetată”, a adăugat Ştefănescu.

Tudorel Toader a cerut joi, în urma prezentării raportului privind managementul la DNA, declanşarea procedurii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA, solicitarea fiind transmisă către CSM şi preşedintelui României.

 

Actualitate