Liviu Dragnea a revenit asupra subiectului, ieri, la Antena 3, unde a încercat să dreagă busuiocul propriilor sale fabulații.

„La câteva zile după câștigarea alegerilor am început să primesc amenințări prin tot felul de mijloace. Erau pline de violență. Au trecut la amenințări fizice, apoi amenințări cu moartea. Cred ca erau conturi false. Le primeam pe tot ce aveam: Facebook, mail. Apoi mi-au spus ce va păți familia mea, apropiații mei, ideea era că trebuie să dispar. Nu am dat importanță prea mare, numai că în partea a doua a lunii martie această presiune a început să crească și am simțit-o agresiv. Vedeam în spațiul public că sunt filat, că sunt urmărit, de fiecare dată aveam o mașină în spate. Cu timpul am început să observ indivizi care mă priveau cu insistență”, a afirmat Liviu Dragnea la Antena3.

Apoi, mai spune Dragnea, cei care îl urmăreau au început să facă tot felul de gesturi care arătau că se dorește uciderea sa. „În prima parte a lunii aprilie acești indivizi au devenit din ce în ce mai ostentativi. Când mă uitam la ei făceau gesturi diverse care arătau că voi fi ucis. M-am îndoit de vreun scenariu, pentru că erau mereu persoane diferite. În câteva rânduri i-am atras atenția și prietenei mele, Irina. Mi-a confirmat și ea că este urmărită.
Într-o seara, în aprilie, lucrurile au mers mai departe. Eram într-un spațiu public, am simțit din nou aceeași prezență, 4 indivizi imbrăcați în haine de culoare închisă. Eram într-un restaurant. S-au oprit la câțiva metri față de mine. Unul din ei a făcut un gest, a trecut degetul prin dreptul gâtului, celălalt vorbea la telefon. Apoi au plecat.
La câteva seri după, eram în mașină, în zona 13 septembrie. A apărut o mașină în față, alta în spate, am reușit să îi pierd. Au fost două intâmplări care mi-au confirmat că au intenții serioase. M-am gndit atunci dacă să vorbesc cu instituții ale statului. Am ținut sub tăcere până ieri. Am vorbit pentru că nu îmi e teamă, nici de moarte nici de altceva”, a completat Dragnea.

(Visited 125 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.