Muci, strănuturi, frisoane și puroi în gât, plus un pipilică scăpat în așternuturi târziu în noapte. Trei zile a zăcut în ghearele guturaiului, trei zile s-a zbătut în strânsoarea nemiloasei boli.

Soarta, divinitatea, puterile nevăzute ale universului au vrut ca plăpândul Liviu să-și continue drumul spre marea celebritate, spre nemurire în istoria acestui popor binecuvântat. Pus pe picioare de o hârcă de pe ulița unde locuia, frecat cu sare în gât și scăldat în oțet de mere, a ajuns astăzi imensul om politic care conduce destinele acestei țări.

Divinizat în propriul PSD, adulat de o țară întreagă, Liviu a devenit un exemplu pentru marile puteri ale lumii: Trump, Trudeau, Merkel sau chiar regina Marii Britanii, care îl sună și îl vizitează frecvent pentru sfaturi sau o simplă vorbă mobilizatoare (presa internațională speculează însă că aceștia nu caută decât mai multă notorietate prin afișarea alături de liderul român).

Din păcate, un asemenea om nu putea trece prin viață fără a stârni invidie, ură și chiar răzbunare. Oamenii întunericului, personaje dubioase, infractori și dictatori, supți de ranchiună și învinețiți de pizmă, nu au putut accepta contemporaneitatea cu un imperios om politic și de stat, precum Liviu Dragnea. Așa că, l-a apus de soare, au vrut să îl omoare. Doar că nu au mai reușit fiindcă… ușile ruginite ale celulei s-au deschis brusc, făcând un zgomot ascuțit, iar Liviu a căzut buimac din pat. Se trezise. Era ora vizitei…

 

(Visited 1.400 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.