Miercuri, pe 16 mai, pe pagina de Facebook PSD Judetul Constanta, a apărut un mesaj prin care social democrații reacționează pentru susținerea șefului, Liviu Dragnea.

Având în vedere ultimele evenimente privind atacurile la adresa Domnului Liviu Dragnea, Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat își exprimă susținerea totală și sprijinul necondiționat față de președintele partidului, ales democratic de Congres și apreciază că toate aceste acțiuni din partea celor care lansează în mediul public, constituie încercări de destabilizare/decapitare a PSD precum și de preluare nedemocratică a puterii politice din România“, scrie în postarea pesediștilor constănțeni, conduși la nivel de județ de Felix Stroe (foto stânga), iar la nivel de municipiu, de primarul Decebal Făgădău.

Reamintim că marţi, 15 mai, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție anunțau că pe 29 mai vor pronunța sentința în dosarul DGASPC Teleorman, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Procurorii DNA au cerut, la Instanţa supremă, condamnarea la închisoare cu executare a inculpaţilor din dosarul DGASPC Teleorman. Pentru Liviu Dragnea, procurorul de şedinţă a cerut pedepse orientate spre mediu prevăzut de lege, respectiv şapte ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi doi ani şi şase luni pentru instigare la fals intelectual.

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul Organizaţiei PSD Teleorman.

 

(Visited 510 times, 3 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.