Amintim că luni, 14 iunie, după revocarea din funcție a Georgianei Gospodaru, fostul secretar general interimar, pentru post a fost nominalizată Liliana Adam, o bună prietenă a city manager-ului Felicia Ovanesian.

Apărută de nicăieri, de profesie jurist, Liliana Adam intrase în cărțile pentru postul de secretar general după ce își depusese dosarul de înscriere la concursul pentru ocuparea funcției în ultima zi. În luna mai, concursul a fost anulat, Vergil Chițac motivând că a cerut efectuarea unui audit în urma unei sesizări prin care erau aduse în atenție anumite neconformități. Singurii candidați erau Gospodaru și Adam.

După ce în presa locală au apărut mai multe articole care arătau că Liliana Adam este o bună prietenă a city manager-ului Felicia Ovanesian, dar și că aceasta nu ar avea experiența necesară pentru ocuparea postului, la doar câteva ore după nominalizare, Chițac s-a răzgândit.

Astfel, noul secretar interimar al Constanței este Mirabela Călin, jurist în cadrului Departamentului Juridic al Primăriei, ea fiind numită prin dispoziție de primar.

(Visited 960 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.