Reproşurile şi criticile la adresa PNL Constanţa şi a liderilor organizaţiei se înmulţesc pe zi ce trece, acestea venind atât din partea opiniei publice, cât şi a unor foşti membri ai filialei. Fie că sunt pe fondul administrării dezastruase a oraşului de către primarul Vergil Chiţac (PNL) sau la pachet cu trădarea electoratului liberal prin alianţa cu PSD la nivel central, tensiunile din PNL Constanţa se intensifică.

În cadrul unui interviu acordat pentru Constanţa TV, Median Caliu, fost consilier PNL Ciocârlia, care a fost dată afară din partid pe motiv că nu şi-a mai plătit cotizaţia, a făcut o serie de declaraţii în care acuză liderii filialei că practică nepotismul, aranjamentele de culise şi că neplata cotizaţiilor este folosită ca pretext pentru excluderea consilierilor incomozi.

Într-o postare pe Facebook, Mihaela Scrieciu a întărit declaraţiile făcute de Median Caliu, întrebându-se retoric: „chiar nu calculezi consecințele când dai cu piciorul unei femei ce a muncit să îți aducă voturi, membră a comunității turco-tătare, mamă a unui copil cu dizabilități?“.

Pe de o parte se afirmă că într-un partid liberal este normal să ai păreri diferite, pe de altă parte își aruncă membrii ce le-au muncit în campanii și le-au adus voturi pe motiv că nu și-au plătit cotizația aia amărâtă de câțiva lei! Ce partid am fost și ce adunătură au ajuns…“, a scris Mihaela Scrieciu.

Înainte de a demisiona din partid, Mihaela Scrieciu era președinte al Organizației Județene de Femei a PNL Constanța și consilier județean. Aceasta a reprezentat a doua demisie importantă din cadrul filialei, după înlăturarea lui Ludovic Orban de la conducerea partidului şi instaurarea coaliţiei cu Partidul Social Democrat (PSD) din cursul anului trecut. Primul membru important din PNL Constanţa, care a demisionat din partid şi i s-a alăturat lui Orban în partidul Forţa Dreptei a fost deputatul Bogdan Bola.

În luna octombrie a anului trecut, Bola declara că „am ajuns să fim huliţi de cei care îşi puneau speranţele în noi şi ne dădeau votul. Lideri de carton, unii care au îngropat în trecut Partidul Naţional Liberal, alţii abia paraşutaţi în partid, fac azi declaraţii demagogice despre valorile liberale… Care numai liberale nu mai sunt”.

(Visited 270 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.