Actualitate Politică

Bogdan Bola va fi șeful filialei județene a partidului Forța Dreptei, înființat după ruperea de PNL

Deputatul constănțean Bogdan Bola este unul dintre cei 16 parlamentari care au demisionat din PNL după acordul pe care liberalii l-au făcut pentru a guverna alături de PSD. Bola va conduce filiala de la Constanța a noii formațiuni politice, al cărei lider este Ludovic Orban.

Scris de 
 pe data 
15 decembrie, 2021

Bogdan Bola este unul dintre membrii fondatori ai noului partid condus la nivel central de fostul lider al PNL, Ludovic Orban. Ceilalți membri care au pus bazele „Forța Dreptei“ sunt Violeta Alexandru, Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Șovăială, George Ionescu, Adrian Oros, Claudiu-Martin Chira, Nicolae Giugea, Antonel Tănase, Gabriel Plăiaşu, Adrian Miuțescu și Ion Iordache.

Nu îmi pare rău pentru toți anii dedicați PNL-ului, îmi pare rău doar pentru că niște parșivi și hulpavi ne-au adus în acest punct. Au fost ani în care unii am muncit, alții au profitat.

Voi rămâne alături de toți primarii care vor avea nevoie de ajutor, cu care am lucrat foarte bine până acum. Voi rămâne aproape de toți cei care mi-au acordat încrederea lor, în speranța că vom face ceva bun pentru regiunea noastră, Dobrogea. Eu rămân același, indiferent unde aș fi!“, a transmis Bogdan Bola.

Amintim că Ludovic Orban a anunțat, marți, 15 decembrie, constituirea noului partid de centru-dreapta, numit Forța Dreptei. Demersurile pentru crearea noii formațiuni politice au început după ce Orban a demisionat luna trecută din PNL.

Am luat această decizie pentru că, în primul rând, considerăm că e o obligaţie morală pentru noi de a continua să reprezentăm cetăţenii români care ne-au acordat votul”, a declarat Ludovic Orban, la Parlament.

Nu noi am părăsit PNL, ci conducerea PNL a părăsit oamenii care au avut încredere în noi, care ne-au acordat votul şi care şi-au pus speranţele în PNL.

Ei au săvârşit o gravă trădare faţă de aceşti oameni, preferând să stea în bagajele la guvernare ale PSD, preferând să fie adversarul politic nu doar al forţelor de dreapta, ci al tuturor celor care cred în democraţie”, a mai spus Orban.

Actualitate