Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Mihai Lupu (PNL): Pesediștii au chiar tupeu să vorbească de sănătate. Au promis spital regional la Constanța dar în urma lor a rămas o pancartă pe un teren viran (P)
Constanța

Mihai Lupu (PNL): Pesediștii au chiar tupeu să vorbească de sănătate. Au promis spital regional la Constanța dar în urma lor a rămas o pancartă pe un teren viran (P)

 „Socialiștii au promis în 2016 că vor face opt spitale regionale unul dintre ele chiar la Constanța, însă după aproape patru ani de guvernare nu au făcut în tot județul nici măcar un dispensar. Socialiștii nu pot da vina pe nimeni în condițiile în care au avut Guvernul, au avut majoritate în Parlament, au avut majoritate în Consiliul Județean și au avut chiar primăria municipiului”, spune Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția CJ Constanța.

Scris de 
 pe data 
22 septembrie, 2020

 

Liderul liberal trece în revistă promisiunile pesediștilor și arată minciunile spuse de aceștia în doar câțiva ani.

Povestea spitalului invizibil de la Constanța este complicată și arată deopotrivă incompetența și neseriozitatea pesediștilor, dar mai ales abordările mafiote care le-au ghidat fiecare pas. În 2016 au promis că vor face un spital regional la Constanța, cu bani europeni. În 2017 spitalul se făcea, doar că nu mai erau bani europeni, deja se discuta despre un parteneriat public-privat. În 2018 au schimbat iar povestea și au zis că îl vor face într-un parteneriat cu Erdogan! Nici povestea asta nu a ținut foarte mult, așa că s-au repliat repede și au spus că îl fac în parteneriat cu Ministerul Apărării, fapt ce a produs chiar reacția oficială a propriului lor ministru, care le-a transmis că MAPN nu se ocupă cu construcția spitalelor civile!”, spune Lupu.

Spitalul regional promis de PSD ar fi prins tare bine constănțenilor în orice perioadă, dar cu atât mai mult în acest an în care suntem loviți de noul virus chinezesc. Din păcate, epidemia ne-a prins cu un teren viran pe care odihnește neatinsă o pancartă ce anunță un spital ce nu a mai fost început niciodată”, arată liberalul.

Lupu spune că în ciuda minciunilor din trecut, pesediștii continuă să promită spitale ca și cum constănțenii au uitat fostele promisiuni.

Felix Stroe promite acum că va construi la Constanța un spital regional pediatric. de data aceasta nu mai amintește însă și sursa de finanțare, deci nu știm dacă banii vin de la Erdogan, de la Putin sau de la Kim Jong Il”, glumește Lupu.

Constanța are în continuare nevoie de un spital modern, iar liberalii susțin că aceasta este o prioritate a guvernării lor locale, mai ales că proiectul se bucură de susținerea guvernului Orban.

La ultima vizită la Constanța a premierului Orban, am discutat cu acesta despre nevoia de a construi la malul mării un spital nou, multifuncțional, care să asigure servicii medicale pentru tot județul”, spune Bogdan Huțucă, liderul PNL Constanța.

Huțucă spune că deja a stabilit linia de finanțare și și că premierul Orban a confirmat că banii pentru noul spital vor fi alocați începând cu anul 2021.

 

Actualitate