Politică

Nu e glumă! Lege PSD, adoptată tacit de Senat: 2 ani de închisoare pentru profesorii care predau orice fel de informații de educație sexuală în școli

Un fost deputat PSD, Ninel Peia, a iniţiat în 2016 un proiect de lege care prevede pedeapsa cu închisoarea până la doi ani pentru profesorii care dau orice fel de informaţii de educaţie sexuală elevilor, fără acordul scris al părinţilor. Proiectul a trecut tacit de Senat şi acum se află în Camera Deputaţilor. Peia l-a botezat Legea inocenţei copilăriei, informează digi24.ro.

Scris de 
 pe data 
22 aprilie, 2018

„De ce trebuie să omorâm inocența copiilor noștri, atunci când încă se mai joacă cu maimuțoii de pluș? În școlile copiilor noștri se introduc pe ascuns prozelitismul LGBT, pornografia și încearcă să distrugă și să distorsioneze mințile copiilor noștri”, a declarat Ninel Peia pentru Digi24. Mai mult decât atât, pesedistul acuză profesorii că nu fac educație sexuală, ci îi învață pe copii să facă sex. „Da, îi învață să facă sex, și nu îi învață educație sexuală”, susține fostul deputat.

Potrivit proiectului, „se interzice predare către elevii din învățământul preșcolar, primar și gimnazial a unor informații sau cursuri cu privire la educația sexuală, fără acordul scris al părinților sau tutorelui. Încălcarea acestei legi se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Legea se află înscrisă pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, cameră decizională în acest caz.

Actualitate