În urmă cu două săptămâni, în data de 15 iulie, Elena Tocaciu s-a internat la Spitalul Județean Sibiu, pentru că avea piatră la rinichi și avea nevoie de operație. Două zile mai târziu, femeia, mamă a doi copii, a trecut prin prima intervenție chirurgicală, într-un stil miniminvaziv, spune soțul femeii, Alexandru Tocaciu, citat de turnulsfatului.ro

De la ieșirea din operație, când dădea semne bune, deși era amețită de la anestezie, și până la momentul în care totul a început să meargă din rău în mai rău a durat doar câteva ore. Bărbatul își amintește cum și-a văzut soția sângerând și cum medicii i-au spus dintr-o dată că este o problemă de viață sau de moarte și că Elena va rămâne fără rinichi.

Alexandru crede că medicii ar fi putut face mai multe pentru soția sa.

De la prima operație până la cea de-a doua din a doua zi, ce s-a întâmplat nu știu. Dar eu așa cred că ceva s-a întâmplat după prima operație până la a doua. I-au scos rinichiul și de atunci nu și-a mai revenit. Au spus că e o simplă operație, o operație banală. Iar ieri a decedat. A fost în comă profundă aproape două săptămâni”, spune Alexandru, citat de turnulsfatului.ro

Sibianul a depus plângere împotriva spitalului și spune că avocatul său îl susține în acest demers. Își dorește să afle ce anume s-a întâmplat și cine este responsabil pentru moartea soției lui.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu spun că vor forma o comisie specială care va determina ce anume s-a întâmplat cu Elena Tocaciu și dacă cineva se face vinovat de moartea ei. În același timp, specialiștii spun că din primele informații totul ar fi fost cauzat de o boală hematologică a femeii.

 

(Visited 554 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.