Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi că persoanele cu vârsta peste 65 de ani vor trebui să stea izolate la domiciliu pentru a nu se infecta cu coronavirus.

„Ce-a fost pana acum o recomandare devine acum o obligatie, dupa principiul stam acasa. Evident ca oamenii pot iesi sa isi faca cumparaturile. Insa aceste restrictii devin obligatii. Am convenit ca in aceasta perioada sa pregatim pt pers care sunt in carantina/izolare masuri de supraveghere video.

Persoanele cele mai vulnerabile sunt cele peste 65 de ani se vor introduce restrictii speciale pentru binele lor va trebui sa stea tot timpul acasa. E evident ca avem nevoie de masuri speciale, dar si de restrictii speciale. Pt aceste pers se vor introduce restrictii speciale. Vror trebui sa stea practic tot timpul acasa. Aceste restrictii vor fi prelucrate astazi intr-o ordonanta militara. Restrictiile vor intra in vigoare de maine. – Aceste restrictii vor fi prelucrate in cursul zilei de azi intr-o ordonanta militara. Ea se va finaliza pana la sf acestei zile. Restrictiile vor intra in vigoare incepand de maine”, a declarat Klaus Iohannis.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.