Orban a declarat că Tăriceanu este ”un Dragnea mai mic” și că nu crede că se va desprinde de liderul PSD. Orban participă la Congresul Partidului Popular European, care urmează să aleagă candidatul pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, Manfred Weber fiind cotat cu cele mai mari șanse.

Din păcate, principalul complice al lui Dragnea în acest proces de afectare a democrației din României și a imaginii României pe plan internațional e Tăriceanu. Tăriceanu e un Drganea doi, un Dragnea mai mic și, din păcate, ALDE s-a comportat ca un PSD mai mic care a girat toate atacurile împotriva independenței Juastiției, care a susținut toate derapajele de la democrație, care a fost ecoul lui Dragnea și camarilei sale împotriva UE. Personal, nu cred în această poveste că Tăriceanu s-ar putea desprinde de Dragnea.

Tăriceanu e principalul complice al lui Dragnea și va rămâne cu Dragnea până la capăt. Din păcate, principalul complice al lui Dragnea în acest proces de afectare a democrației din României și a imaginii României pe plan internațional e Tăriceanu. Tăriceanu e un Drganea doi, un Dragnea mai mic și, din păcate, ALDE s-a comportat ca un PSD mai mic care a girat toate atacurile împotriva independenței Juastiției, care a susținut toate derapajele de la democrație, care a fost ecoul lui Dragnea și camarilei sale împotriva UE. Personal, nu cred în această poveste că Tăriceanu s-ar putea desprinde de Dragnea. Tăriceanu e principalul complice al lui Dragnea și va rămâne cu Dragnea până la capăt.

Ludovic Orban a declarat, marți, că PNL va depună împreună cu partenerii din Opoziție o moțiune de cenzură în această sesiune parlamentară, ”în momentul potrivit, când vom avea garanția că putem obține numărul maxim de voturi posibil de la parlamentarii din actuala majoriate parlamentară”.

Biroul Executiv al PNL a votat, în sedinta din saptamana trecută, ca parlamentarii PNL să nu părăsească Bucureștiul, în intervalul 14-21 noiembrie, în contextul intenției de a depune în acea perioadă o moțiune de cenzură împotriva Cabinetului Dancilă.

 

(Visited 73 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.