Disperare, ţipete, trageri de păr, pumni în burtă şi deranj! Aşa a descris un martor momentul în care în hypermarketul Jumbo din Constanţa a fost anunţat că stocul de nas şi coarne de ren pentru maşini a fost epuizat.

Mai multe mămici, ce iniţial se comportau paşnic şi urmau traseul printre raioane, au reacţionat imediat şi s-au îndreptat în viteză către zona unde erau expuse seturile pentru decoraţiunile auto de crăciun.

Nevastă-mea era lângă mine şi-mi explica despre problema la matematică a lu’ ăla micu’. Când au zis ăia că nu mai au coarne de ren, nici nu ştiu când a ţâşnit, a culcat-o la pământ pe o altă mămică şi s-a dus în goană către raion“, povesteşte un tătic, care nu şi-a mai văzut soţia de 15 ore.

Mămicile care n-au mai apucat seturi sunt în pragul depresiei şi susţin că sărbătorile de iarnă nu vor mai fi la fel.

Cum dracului să n-am coarne şi nas pe maşină anul acesta!? Cum dracului să mai intri în spiritul Crăciunului!? Cum dracului să mai vină Moş Crăciun!? Cum dracului să mai ai linişte în casă!? Cum?!“, striga o mămică care a ieşit din magazin fără setul decorativ şi vorbind singură.

Sociologii spun că, din păcate, şi în acest an, invazia de maşini decorate stupid şi penibil cu nas şi coarne de ren este inevitabilă.

Mii de mămici constănţene au plecat deja în pelerinaj către Jumbo, unde s-au instalat cu corturi aşteptând livrarea unui nou stoc de coarne de ren. Alături de ele se mai află şi câteva zeci de bărbaţi, care au primit oridine clare de acasă şi aşteaptă la rândul lor, fiind sub presiunea ameninţărilor cu divorţul.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.524 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.