În ciuda scandalului monstru pe care PSD l-a iscat în urma postării colajului cu Simona Halep și a valului de reacții negative, partidul de guvernare pregătește o nouă lovitură în mediul online.

Deși președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că l-a dat afară pe George Harabagiu, responsabilul online de răspândirea postării cu Simona, surse din partid ne-au dezvăluit că în locul său a fost adus un cocalar despre care se spune că le are bine cu smartphone-urile.

Deja toți am primit pe Whatsapp o imagine cu momentul în care Iisus a fost huiduit în fața palatului roman din Ierusalim, când oamenii au fost puși să aleagă între el și tâlharul Baraba. Se poate observa clar că aparatul de propagandă sorosist era acolo, cei de la #rezist erau acolo, iar oamenii, poporul român, trebuie să știe adevărul!“, ne-a declarat un pesedel entuziasmat și convins că de data aceasta partidul va învinge.

Toate organizațiile locale din țară au primit cu bucurie și fără să comenteze noua imagine și spun că abia așteaptă unda verde pentru publicarea ei pe paginile de Facebook.

Da, da, dom’le… Știm că pe unii îi va deranja un asemenea adevăr, dar noi nu pentru ăia pe care îi deranjează transmitem acest mesaj, ci pentru ăia care ne susțin și sunt alături de noi până la capăt. Și dacă e să iasă cu scandal, cum s-a întâmplat la faza cu Halep, ce mare chestie? Ieșim, ne cerem și noi o scuză, îl dă șefu’ afară pe ăla responsabil și-i dăm înainte, ce mare scofală“, declară Melix Ztroe, unul dintre membrii cu greutate (multă greutate) în partid.

Am reușit să facem și noi rost de colajul pe care PSD urmează să-l lanseze în mediul online. Iată-l:

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 301 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.