„O funcție, vă rog! Mi-am pierdut toate funcțiile în războiul alegerilor locale! O funcție, vă rog!“, sunt cuvintele pe care le rostește Fecebal Dăgădău în timp ce stă rezemat de unul dintre pereții clădirii Gării CFR din Constanța.

Până acum a fost amendat de două ori de polițiștii locali, însă bărbatul spune că el i-a făcut oameni, iar acum îi acuză că se prefac că nu-l mai recunosc. „Niște nerecunoscători! Hiene! Cum adică să mă amendeze pe mine!? O funcție, vă rog!“.

L-am întrebat de ce își dorește să primească „măcar o funcție“, iar răspunsul nu a întârziat să apară. „Știu cine sunteți și nu am să vă răspund la această întrebare! Ar fi bine ca de acum înainte nici să nu vă mai deranjați să veniți, pentru că nu am să vă răspund!“, s-a răstit Dăgădău.

Bărbatul spune că, în ciuda amenzilor primite, va continua să cerșească funcții pentru că este dreptul lui. Faptul că trecătorii îl ignoră sau cei care îl bagă în seamnă spun că nu merită nici măcar o flegmă, nu îl fac să se răzgândească.

(Visited 1.789 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.