Liberalii o acuză pe aceasta că a gestionat „defectuos” Legea salarizării, care a afectat în cele din urmă toate profesiile.

Vicepreședintele PNL, Victor Paul Dobre, a anunțat în această dimineață, la Constanța, că moțiunea simplă este un gest politic menit să sancționeze haosul creat prin aplicarea defectuoasă a unei legi care oricum avea mari lacune.

„Vom avea un eveniment major săptămâna viitoare, când e programată dezbatrerea și votarea moțiunii simple depuse Partidul Național Liberal prin care cerem demisia ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, ca urmare a proastei gestiuni a Legii salarizării. PSD a reușit preformanța să promoveze un proiect de lege, asupra căruia am atras atenția încă din vara anului trecut când a trecut prin Parlament, care a nemulțumit toate sectoarele sociale, atât din sistemul bugetar, cât și din privat. Practic, toate profesiile au fost afectate prin proasta gestionare a acestei legi”, a declarat vicepreședintele PNL Victor Paul Dobre.

Liderul liberal susține că prin ezitările și tensiunile sociale create, PSD a demonstrat încă o dată lipsa de funcționare a guvernelor social-democrate. „PSD e la  al treilea guvern și nu a reușit să găsească oameni. PSD are voturi, dar nu are miniștri. PSD are electorat, dar nu are prim-miniștri. Singuri și-i schimbă. Aplicarea Legii salarizării a fost, în fapt, o demonstrație a lipsei de comunicare între ministere. Este incredibil să știi că peste șase luni se aplică legea, iar cei din conducerile ministerelor să nu cunoască modul de aplicare a legii. Bineînțeles că gestul nostru de opoziție e destul de greu să-și atingă ținta, pentru există în Parlament o majoritate consolidată. Dar, noi trebuie să ne facem datoria și nu se știe niciodată cum evoluează lucrurile”, a mai precizat vicepreședintele PNL.

(Visited 127 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.