Actualitate Administraţie

Podul de la Ovidiu a intrat în reparații. Trafic îngreunat și restricții de circulație

Podul de la Ovidiu

Începând de la 1 februarie, podul de la Ovidiu a intrat în reparații, fiind executate o serie de lucrări de reabilitare. Lucrările se vor desfășura pe parcursul urmatoarelor săptămâni, iar șoferii sunt sfătuiți să ia în considerare acest lucru înainte de a circula pe acest traseu.

Scris de 
 pe data 
1 februarie, 2023

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța (DRDP) a transmis că traficul rutier de pe podul de la Ovidiu va fi restricționat pe o cale de rulare. Pe durata lucrărilor, circulația va fi restricționată la o singură bandă pentru ambele sensuri de mers, iar șoferii vor fi directionați prin intermediul semnelor și a indicatorilor rutieri.

Podul de la Ovidiu face parte din DN 2A km 196+739, iar DRDP anunță că restricțiile de circulație vor fi menținute până la data de 31 mai 2023.

Ce trebuie să știe șoferii

Polițiștii de la Rutieră transmit că șoferii trebuie să fie atenți la indicatorii și semnele rutiere în timp ce circulă prin zona afectată de lucrări, pentru a evita accidentele și a se asigura că respectă restricțiile de circulație. De asemenea, șoferii trebuie să fie pregătiți pentru eventuale întârzieri în timpul deplasărilor și să ia în considerare alternative de rută, dacă este posibil.

În plus, șoferii trebuie să respecte viteza maximă permisă, să se asigure că au o distanță suficientă față de vehiculul din față și să evite să schimbe banda brusc, pentru a reduce riscul de accidente.

Actualitate