Constanța de Azi prezenta ieri cazul revoltător al unui șofer din Constanța, care, în seara de duminică, 1 decembrie, s-a urcat băut la volan, a provocat un accident pe strada Vârful cu Dor apoi, în ciuda eforturilor martorilor de a-l opri, s-a urcat la volan și s-a aventurat din nou în trafic. (scroll mai jos pentru video)

Deși în decursul a jumătate de oră, martorii au sunat de trei ori la 112, niciun echipaj de Poliție nu a ajuns la fața locului. Șoferul beat se afla la volanul unui Audi cu numărul CT 10 CPY.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța ne-a transmis, oficial, că în urma apelurilor din seara zilei duminică, 1 decembrie, a fost trimis un echipaj care ar fi ajuns în 11 minute în zona indicată (!) prin 112, dar că șoferul beat cu Audi alb nu a mai fost găsit.

Martorii spun că nu au văzut niciun echipaj de Poliție în zonă, nici în timp ce încercau să-l convincă pe șofer să nu se mai urce la volan și nici după ce acesta a demarat în viteză.

Articolul a stârnit un val de reacții în mediul online, iar unii dintre cititori ne-au trimis mesaje în care ne-au relatat că și ei l-au întâlnit în trafic pe individul cu Audi alb.

L-am mai văzut pe nenorocitul ăsta. A venit cu viteză, m-a depășit prin stânga și mi-a tăiat fața brusc… Era să intre în mașina din fața mea, pentru că șoferul respectiv frânase deoarece ne apropiam de semafor“, ne-a scris un cititor.

Unul dintre șoferi ne-a semnalat că bărbatul beat cu Audi alb a fost la un pas de a intra cu mașina în el, în zona hotelului Oxford.

Luna trecută era să intre în mine la hotel Oxford, apoi am mers în spatele lui până aproape de localitatea Mihail Kogălniceanu… Mergea foarte haotic! În tot acest timp, până la ieșirea din Constanța, eu am sunat la Poliție, le-am dat numărul de înmatriculare, am spus că este un Audi alb. Am ajuns la Ovidiu și Poliția tot nu a venit. L-am urmărit până aproape de Kogălniceanu, dar nici acolo nu a venit nicio Poliție“, a relatat șoferul.

Până când polițiștii constănțeni vor acționa prompt atunci când prin apelurile la 112 le sunt semnalate cazuri cu astfel de indivizi, ce reprezintă un real pericol pentru viețile tuturor participanților la trafic, vă recomandăm o atenție sporită pentru că, se pare, pe străzile Constanței, șoferii precum bărbatul beat cu Audi alb fac ce vor fără niciun fel de consecințe.

 

(Visited 691 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.