Umor

Polițiștii din Vamă au folosit un moneytest. Așa s-a constatat că drogatul e de bani gata, are pile și că poate pleca

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
22 august, 2023

Polițiștii din Vama Veche, care, chipurile, nu au putut folosi singurul drugtest existent în Mangalia pentru a testa beizadeaua criminală, ar fi folosit un altfel de test din care a rezultat că drogatul poate să plece.

„I-au făcut un moneytest“, spune un polițist ieșit la pensie. „De obicei, beizadeaua trasă pe dreapta sau dusă la secție spune, la un moment dat, «tu știi, bă, cine-i taică-miu?« sau «stai să dau un telefon!» și de aici urmează o procedură standard. Dacă beizadeaua nu spune nimic, atunci polițistul are datoria să constate mașina utilizată, să estimeze valoarea acesteia, hainele, telefonul și accesoriile acesteia.“

Admitere Ovidius Constanta 2023

Întrebat de ce în cazul criminalului de la 2 Mai toată procedura a durat o oră jumătate, când astfel de situații se rezolvă destul de rapid, fostul polițist spune că atunci când o persoană este sub influența anumitor substanțe, procedura de moneytest poate fi îngreunată. În cazul de față, este posibil ca și ora târzie să fi jucat un rol important. „Pe timp de noapte, știți, e mai greu să deranjezi șefi din Poliție cu telefoane, intervenții și chestii de genul ăsta. Depide de cât de șmecher e tatăl beizadelei. În cazul de față, iată, moneytestul a avut rezultate pozitive“.

Actualitate