Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Poți face bani din skin-urile de pe Counter Strile Global Offensive?
Timp Liber

Poți face bani din skin-urile de pe Counter Strile Global Offensive?

Counter Strike Global Offensive are 24 de milioane de jucători activi lunar, ceea ce îl face, fără îndoială, unul dintre cele mai mari sporturi electronice de până acum. Acest joc de tip first-person shooter nu oferă doar senzații tari, ci și oportunități de a face bani.

Scris de 
 pe data 
14 martie, 2022

Mulți jucători se întreabă dacă pot face bani din numeroasele piețe de comercializare a skin-urilor din CS:GO. Iar un lucru este sigur, chiar poți face! Iar dacă nu ești neapărat pasionat de Counter Strike, poți încerca să beneficiezi de rotiri gratuite și poate să scoți la fel de mulți bani ca din comercializarea de skin-uri pe CS.

Banii din skin-uri pe CS GO

Pentru cititorii interesați, un „skin” se referă la o variantă de textură grafică finită pentru armele din cadrul jocului. Aceste skin-uri au un scop pur estetic și nu au nicio influență asupra abilităților tale de joc. Cu toate acestea, aceste skin-uri sunt căutate de jucători datorită unicității lor, care se ridică la mii de dolari.

În plus, skin-urile CS:GO sunt tranzacționabile și convertibile în bani gheață. Astfel, s-a transformat într-o piață viabilă cu o valoare colectivă estimată la mai multe milioane de dolari.

În afară de vânzare, puteți face bani din CS:GO și prin închirierea de skin-uri. Închirierea de skin-uri CS GO urmează un proces aproape similar cu cel al vânzării. Singura diferență esențială este că cei care închiriază ar trebui să returneze skin-urile după ce termenele s-au încheiat. Astfel, site-urile care găzduiesc aceste tranzacții ar trebui să se asigure că skin-urile sunt returnate sau să facă rambursările necesare dacă sunt pierdute.

Există o mulțime de site-uri web care găzduiesc acest tip de servicii.

Cum faci rost de skin-uri scumpe?

  1. Te joci

Dacă sunteți serios în colectarea de skin-uri, dar aveți puțini bani de cheltuit, această metodă este cea mai bună. Doar jucând în mod activ jocul vă va oferi șansa de a obține „skin-uri”. Puteți obține aceste skin-uri prin completarea rangurilor săptămânale. În afară de asta, puteți obține și câteva drop-uri aleatorii suplimentare pe săptămână.

Câștigarea de skin-uri prin joc poate fi un bun început pentru jucătorii începători. Cu toate acestea, obținerea de skin-uri se face la întâmplare, ceea ce face dificilă construirea unui inventar specific. În plus, majoritatea drop-urilor săptămânale au valori mai mici, deoarece sunt disponibile pentru toată lumea.

În plus, sunt necesare și „chei” pentru a deschide anumite cufere. Vă puteți asigura chei prin schimburi cu alți jucători sau prin achiziționarea lor din magazinul Steam. Însă, acest proces este cel mai puțin profitabil, deoarece se bazează pe o probabilitate scăzută de loot special.

  1. Cumperi operațiunea și faci misiuni

Operațiunile sunt conținuturi descărcabile (adică DLC-uri) pe care trebuie să le descărcați pentru a participa. Aceste set-up-uri sunt ocazionale și vor scăpa cazuri care oferă skin-uri rare. Nu numai că aruncă skin-uri de primă mână, dar aceste colecții au șanse mari de a-și crește valoarea în timp. Acest fapt este valabil mai ales pentru seriile limitate lansate în timpul evenimentelor.

Poți obține majoritatea recompenselor de operațiune prin achiziționarea unui permis de operațiune. Operațiunea permite jucătorilor să obțină recompense și cazuri exclusive în cadrul operațiunii. Cu cât finalizați mai multe misiuni, cu atât obțineți mai multe stele și niveluri, oferindu-vă mai multe oportunități pentru drop-uri.

În plus, puteți achiziționa operation pass-ul în magazinul Steam la prețul de 14,99 dolari. Majoritatea jucătorilor consideră că este un preț rezonabil, mai ales când există posibilitatea de a obține recompense mai rare. Achiziționarea de skin-uri în acest mod necesită ceva bani, dar poate fi recompensatoare dacă obțineți skin-uri de mare valoare.

Pariatul pe CS GO

Dacă sunteți mai mult în domeniul jocurilor de noroc esports, atunci site-urile de pariuri CS:GO sunt locul perfect pentru dumneavoastră. Site-urile de pariuri pe skin-uri le permit jucătorilor să riște între două echipe concurente. Pariurile pot fi fie skin-uri, fie chei, care sunt apoi evaluate pentru valoarea lor de piață. Dacă pierdeți, veți pierde obiectele pe care le-ați listat.  Cu toate acestea, dacă veți câștiga, veți primi înapoi obiectele, împreună cu profitul obținut în urma pariului.

Această metodă de a profita de pe urma skin-urilor din CS:GO este un proces cu risc și răsplată mare. Dacă sunteți încrezător în norocul dumneavoastră, aceasta ar putea fi o modalitate sigură de a face mulți bani. Trebuie să vizitați site-uri web terțe pentru a participa la pariuri pe skin-uri.

De asemenea, puteți verifica și alte site-uri de jocuri de noroc care oferă aceeași funcție. Din nou, încercați întotdeauna să cercetați în profunzime reputația acestor site-uri înainte de a paria pe ele. Până la urmă, skin-urile dvs. sunt tot investiții convertibile.

Există, de asemenea, alternative la această aventură, cum ar fi jocurile pe bani reali pe site-uri reglementate. Cu toate acestea, folosirea acestei metode delimitează profitabilitatea inventarului tău de CS:GO.

Cu toate acestea, există o mulțime de alte opțiuni prin care puteți face bani din skin-uri CS:GO. Asigură-te că îți verifici opțiunile și vezi unde îți poți plasa cu încredere miza. Doar optimizați utilizarea resurselor și, cine știe, s-ar putea să faceți o mulțime de bani din jocul CS:GO.

Concluzie

Jocul în zilele noastre nu oferă doar o evadare, ci și o oportunitate de a câștiga un venit destul de mare. Dacă explorați piața eSports, veți fi întâmpinați cu idei de a trăi din jocuri. Există o mulțime de posibilități de a vă transforma jocurile CS:GO într-un flux de venituri profitabile. Să te bucuri de jocul tău preferat în timp ce faci bani din el poate fi incredibil de satisfăcător.

Actualitate