Sănătate

Primăria Năvodari organizează „Sport în familie”, eveniment care invită la mișcare

Primăria Năvodari organizează duminică, 8 mai 2022, în stațiunea Mamaia Nord, prima ediție a evenimentului ”Sport în familie” are loc.

Scris de 
 pe data 
5 mai, 2022

Primăria Orașului Năvodari, împreună cu partenerii și sponsorii, invită năvodărenii, duminică, începând cu ora 10.00, la evenimentul ”Sport în familie”, Ediția I, care va avea loc pe Str. Prelungirea D13 (zona Alezzi).

În deschiderea evenimentului, toți participanții sunt chemați la activități recreative precum: zumba, dans, fitness, yoga ș.a.

Începând cu ora 12.00, copiii (6 ani+) și părinții sunt invitați să participe împreună la activități sportive multiple – pe plajă ori pe bitum (fotbal, volei, handbal, rugby, jocuri sportive interactive, baschet, tenis cu piciorul, traseu biciclete – unde casca e obligatorie), fiind pregătite și activități demonstrative de judo, lupte, kempo și box.

Toți copiii, începând cu vârsta de 6 ani, prezenți la evenimentul ”Sport în familie” pot participa la tombole și concursuri cu premii. Premiile atractive își așteaptă câștigătorii: 400 de bilete de intrare în parcul acvatic JT Water Sports; 500 de rucsacuri sportive; articole sportive: mingi de handbal, baschet, volei, fotbal, rugby; porți handbal și fotbal; coș de baschet; genunchiere volei, mănuși kempo și de box, pantofi de lupte, kimono pentru judo; medalii.

Evenimentul ”Sport în familie” este organizat de Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu CS Navodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Family Runners, Heaven, având alături sponsori importanți: Decathlon, JT Water Sports, Kangen Center Dobrogea și MiniFarm.

Actualitate