În stilul caracteristic, pesediștii s-au întrecut în ode la adresa Vioricăi Dăncilă, câștigător de departe fiind primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a spus că Viorica Dăncilă ”nu e orice femeie, ci o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, un om care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, un om care poate nu mai știe ce este familia, liniștea”, „este o mână de fier în mănuși de catifea”, informează digi24.ro

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a ținut și ea ștacheta ridicată. Viorica Dăncilă este ”mamă pentru copiii României, mamă între mame” și i-a cerut acesteia să fie simbol al ”păcii între români, ale păcii peste hotare, noi trebuie să avem pace, siguranța românilor oriunde se află”.

Și a mai cerut Mariana Gâju liniște și bucurie și ”vreau oamenii când mergem pe stradă să nu ne strige fel de fel de cuvinte”. ”Mi-a fost teamă când și-a depus candidatura, dar când văd cu câtă dragoste e primită în țară, mă rog, Doamne, întărește oamenii să aibă încredere și în candidatura unei femei”, și-a  încheiat Mariana Gâju discursul.

(Visited 2.852 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.