Externe

Prințul Harry și Meghan Markle, țintele unui act de rasism

Prințul Harry și logodnica lui, Meghan Markle, s-au confruntat zilele trecute cu un incident neplăcut. Aceștia au primit un plic cu praf suspect, alb, inâmplarea fiind considerată de anchetatori un act de rasism.

Scris de 
 pe data 
23 februarie, 2018

După ce prințul Harry și logodnica lui au primit un plic cu praf suspect, anchetatorii au cercetat pulberea confirmând că substanța este inofensivă și că nu ar fi vorba de antrax. Totuși, aceștia au început o investigație pentru a elucida cazul, scrie Evening Standard.

„Polițiștii fac investigații după ce un pachet care conține o substanță a fost trimis la Palatul St. James, pe 12 februarie. Substanța a fost testată și s-a confirmat că e inofensivă”, a declarat purtătorului de cuvânt al poliției londoneze.

În acest moment, anchetatorii caută destinatarul pachetului, incidentul fiind considerat de aceștia un act de ură rasială.

Meghan Markle, nu este  pentru prima dată ținta unui astfel de atac, deoarece, fosta iubita a fondatorului Partidului Independeței Regatului Unit (Alan Sked), modelul Jo Marney, a făcut, în urmă cu o lună, câteva comentarii cu caracter rasist la adresa ei.

 

Actualitate