Deputatul PNL Raluca Turcan susţine că votul dat în Parlament, chiar dacă nu a fost supus de preşedintele de for, a respectat procedura, aşa că Liviu Dragnea a pierdut funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Turcan afirmă că dacă nu e recunoscut votul, Opoziţia va părăsi plenul.

“Dl Dragnea a fugit. A capturat statul român şi prin interpusi, exact aşa cum fac infractiorii. Iar cel mai umil şi slugarnic interpus este Florin Iordache. Realitatea este că majoritatea PSD ALDE nu mai există. Punct. Doi -Liviu Dragnea este revocat din funcţia de presedinte al Camerei Deputaţilor. Florin Iordache este revocat din funcţia de vicepreşedinte al camerei Deputaţilor. 4. Procedura de vot stabilită pentru a merge mai departe cu orice fel de lege e votul cu mâna ridicată”, a declarat Raluca Turcan.

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, miercuri, că în şedinţa de plen Opoziţia a reuşit să îl ”înlăture pe Liviu Dragnea”, fiind ”marea victorie pe care o aşteapta ”o naţiune întreagă.

”Astăzi Opoziţia a reuşit să îl înlăture pe Liviu Dragnea. Este marea victorie pe care o aşteaptă o naţiune întreagă. Este victoria Opoziţiei”, a spus de la microfonul Camerei Deputaţilor Eugen Tomac.

În replică, liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, Dan Suciu, a catalogat situaţia din plen ca fiind unul dintre cele mai ruşinoase momente din istoria Parlamentului României.

„Astăzi s-a văzut că majoritatea nu mai există”, a adăugat Dan Barna. „Moțiunea de săptămâna viitoare devine cu adevărat o moțiune importantă”, a mai anunțat președintele USR.

 

 

(Visited 2.151 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.