Politică

PSD Constanța l-a desemnat pe Costin Răsăuțeanu candidat la Primăria Constanța; Ciolacu ar fi de acord, dar doar după un sondaj (surse PSD)

Scris de 
 pe data 
11 februarie, 2024

Surse din cadrul PSD Constanța au declarat că organizația municipală l-a propus pe Costin Răsăuțeanu ca prima opțiune de candidat la Primăria Constanța, numele acestuia fiind înaintat președintelui Marcel Ciolacu.

Informația vine în contextul în care organizația municipală a votat în cadrul biroului permanent propunerea ca Răsăuțeanu să fie candidatul PSD la Primăria Constanța, celelalte nume (Horia Constantinescu sau Decebal Făgădău) nefiind agreate de conducerea extinsă a filialei.

Potrivit informațiilor din interior, în cadrul întâlnirii de la Năvodari, președintele PSD Marcel Ciolacu le-a cerut lui Stroe și Dumitrache numele candidatului la Primăria Constanța, moment în care a fost anunțată propunerea Costin Răsăuțeanu.

Marcel Ciolacu nu a respins candidatura, dar a solicitat ca în spatele acestei desemnări să stea și un sondaj de opinie, Vasile Dâncu fiind desemnat chiar de liderul PSD ca să facă cercetarea sociologică la Constanța.

Actualitate