Și cum Tudorel, toarta infractorilor și binefăcătorul pușcăriașilor, a prins ocazia, pac, a și sărit la înaintare, trecând milimetric cu buzele de bumbii bocancilor stăpânilor din PSD. Un ministru care a reușit cu brio să-l întreacă în imbecilitate și servilism pe însuși marele Iordache, o altă figură de tristă amintire care a scos în stradă câteva sute de mii de români.

Așadar, PSD reia asaltul. Liviu poruncește, marionetele se îndoaie lasciv și se execută în cel mai jenant mod. Vasilica de la Videle nu înțelege mare lucru din ce se întâmplă. Se uită în ibricul cu zaț, sperând să i se arate viitorul, frumos și strălucitor, mai ceva ca într-o carte cu basme. La ceas de seară, în luna lui cireșar, se lasă un drum cu o nouă ordonanță. Și-un falnic  fecior îi urmărește calea, îi măsoară chipul, stăruitor ca un vechi vătaf. Și se face că acea Ordonanță o să aducă fericire și bucurie în casa PSD, care va chefui cinci zile și cinci nopți. Și împăratul Dragnea o să facă o nuntă ca-n povești, cu mireasa lui de 20 de ani, și toți infractorii vor trăi fericiți, pe banii românilor, până la adânci bătrâneți.

Și ca să nu încapă îndoială, iar nenorociții de soroșiști să le taie calea, PSD va face un miting împărătesc, în care toată suflarea țării va aplauda și va flutura stegulețe roșii în cinstea izbăvirii împăratului roșu.  Și de aceea, țara asta a lui Liviu, se află peste nouă mări și nouă țări de lumea civilizată, acolo unde condamnații și infractorii conduc destine și popoare, analfabeții fac legile educației, tâlharii se ocupă de banii țării, iar ibovnicele încalecă ministere.

Din păcate, acest basm este realitatea României de zi cu zi. Realitatea unei țări pasate la discreția lui Dragnea și Tăriceanu și condusă de incompetenți și analfabeți. O țară care-și ucide copiii prin spitale, dar își recompesează violatorii, criminalii și pedofilii cu zeci de mii de euro. Își alungă elitele din țară pentru a face loc pilelor, cunoștințelor și copiilor iubiților conducători, mediocre cadre crescute în luxul de bugetar al părinților cu înalte funcții.

Oare unde, când și cum se va termina povestea?

 

(Visited 341 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.