Social

RAJA / Lucrări de modernizare a sistemului de apă din Cernavodă

Scris de 
 pe data 
2 august, 2023

În cadrul lucrărilor de investiții realizate la nivelul sistemului de alimentare cu apă din orașul Cernavodă, joi – 03 august 2023 se vor executalucrări de racordare a noii conducte de pe strada I.D. Chirescu la rețeaua existentă de pe străzile Luptei, Revoluției, Primăverii și Muncitorilor.

Prin urmare, se va întrerupe furnizarea apei în intervalul orar 08:00 – 16:00 în următoarele zone:

  • Străzile Luptei, Revoluției, Primăverii, Muncitorilor, Avram Iancu, Salciei, Mălinului și I.D. Chirescu, cu străzile adiacente și punctele termice aferente;
  • Cartier Columbia;

Investiția face parte din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a societății RAJA S.A. Constanța în perioada 2014- 2020”. Contract CL 24 – ”Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Făclia, Cernavodă. Rețele canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă” în valoare de peste 56 mil.lei.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, se arată în comunicatul RAJA.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Actualitate