Politică

Revoltător! Europarlamentar PSD: 15.000 de euro și 12 luni de închisoare pentru protestatari

Sursă foto: flux24.ro

Ioan Mircea Pașcu, europarlamentar PSD, a scris miercuri, 15 august pe pagina de Facebook, un mesaj privind pedepsele ce ar trebui introduse în lege la începutu sesiunii parlamentare pentru protestatarii care insultă și agresează forțele de ordine.

Scris de 
 pe data 
17 august, 2018

Pașcu a sugerat că fiecare manifestat ar trebui sancționat cu 15.000 de euro și condamnat la 12 luni de închisoare.

Cum arătam, în Franţa amenda este de 15.000 euro iar termenul de închisoare, de 12 luni pentru ultragierea unui agent.

Poate introduce cineva repede, la începutul sesiunii parlamentare din toamna asta, un asemenea text (sumele pot fi calculate, desigur, in lei), ca sa existe mai multă claritate la «protestele viitoare», ca aşa sugerează chiar unii dintre adepţii protestelor!?”, a scris europarlamentarul PSD pe Facebook.

Postarea a adunat numeroase reacții și comentarii din partea internauților, cele mai multe fiind dezaprobatoare.

Eu aș mai adăuga și o lege prin care să fie amendă contravențională și închisoare pentru angajarea rudelor în funcții publice, așa cum e în Franța. Pentru mai multă claritate la alegerile viitoare. Ce ziceți?” a comentat Ciprian Nanu.

Tot în Franța salariul minim pe economie este aproximativ 1.500 de euro (6.900 lei) pe când în România este de numai 1900 lei” a scris Adi Popescu.

Așa, așa, repede, până nu vi se dărâmă șandramaua. Dar pentru nerozii care caftesc turiștii după ce îi coboară din taxiuri repede, repede, ce sugerați? Comunistoizilor!” a comentat Cristina Udangiu.

 

Actualitate