Scenele horror ieri noapte în cartierul constănțean Tomis III, după ce mai mulți cetățeni au sesizat, în jurul orei 01.20, apariția în interesecția Tomis cu Soveja a macabrului excavator galben. Panicați, oamenii au început să țipe și să fugă disperați departe de demonicul utilaj care le distruge viața de câțiva ani.

Legenda spune că din măruntaiele pământului apare din când în când un excavator bântuit care sapă în intersacția din Tomis III

„Nu vă mint, jur! Era excavatorul galben. Am văzut cum a băgat cupa în asfalt apoi un zgomot asurzitor de piatră spartă și mult praf. Mi-am făcut cruce și m-am apropiat, am făcut o poză cu telefon. Doamne, ce coșmar pe noi. Bătrânii vorbeau când eram eu copil de un excavator galben care a căzut într-o groapă în zona Tomis III și a fost acoperit cu pământ și nu a mai fost găsit. Cică iese în nopțile cu lună plină la suprafață din nou și sapă șanțuri în intersecția din Tomis III, apoi dispare dimineața”, povestește Aurelian Stronțiu.

Un sobor de preoți a sosit la fața locului, în frunte cu părintele Euglen Tăntălescu, pentru a scoate necuratul din excavatorul care săpa adânc în asfaltul orașului. S-au consumat 5 litri de agheasmă, 7 mănunchiuri de busuoic și 14 incantații, însă spiritul utilajului galben a fost de neînvins și va bântui mulți ani de acum încolo cartierul Tomis III.

(Visited 5.877 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.