Nu mică le-a fost mirarea oamenilor când s-au trezit la ieșirea din scară cu ditamaia panoul care îi informează că trebuie să plătească parcarea inclusiv în spatele blocului.

Zona 2 a Constanței cuprinde toate cartierele și periferiile din oraș, excluzând zonele 0 și 1. De la Poarta 6 până în Inel 2, toate locurile de parcare vor fi cu taxă.

În zona 2 a Constanței, taxa de parcare este 1 leu/ora. Plata se face prin sms din rețelele Vodafone și Orange (dacă ai Telekom sau Digi nu poți plăti, deci nici nu poți parca) sau prin aplicație mobile conectată la un card bancar.

În zona 2 sunt disponibile următoarele tipuri de abonamente: 1zi – 20 lei, 7 zile – 100 lei, 30 zile – 150 lei, 1 an – 199 lei. Aceste abonamente nu includ rezervarea locului de parcare.

„Au fost multi incompetenți la primărie de-a lungul anilor.. dar medalia de aur pentru prostie merge la actuala administrație..

Cum să pui parcare cu plată în fața scării la bloc? Ce ai făcut ca să meriți banii aia?” – a postat un constănțean care s-a trezit cu panoul montat la ieșirea din scară în cartierul Tomis II

(Visited 20.765 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.