Senatorul Brăiloiu este celebru pe plan local pentru controversele și scandalurile în care a fost implicat în perioada protestelor împotriva OUG 13.  De asemenea, în luna septembrie, senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu i-a cerut ministrului de Interne Carmen Dan să caute o soluție legală pentru a controla Facebook.

Din informațiile care circulă pe diverse rețele aflăm că au existat 140.000 de conturi de Facebook fără identitate reală în timp ce noi facem tot felul de legislații referitoare la combaterea terorismului, la spălarea banilor. Paralel există aceste conturi, 140.000 de conturi care nu au niciun control… vroiam să vă întreb, serviciile de specialitate ale MAI acționează în vreun fel?“, a declarat senatorul Liviu Brăiloiu, în timpul audierii în Comisia de Apărare a Senatului a ministrului de Interne Carmen Dan, pe tema violențelor din 10 august.

Dacă parcurgi cv-ul senatorului Tit Brăiloiu, vei realiza că astfel de idei au o explicație. Desigur, prima dată trebuie să îi găsești cv-ul, care nu e public pe site-ul Senatului. În 1995, Tit Brăiloiu menționează că a activat patru ani în turism, fără a oferi, însă, alte detalii.

Ca să nu rămână doar cu Liceul Industrial Eforie, actualul senator a terminat, la 35 de ani, Universitatea Română de Științe și Arte București – Facultatea de Drept. Evident, majoritatea dintre voi nu ați auzit de această instituție, care are fix două facultăți. Prima este de „Arte și Științe”. A doua însumează: științele economice, cele juridice și administrative și se numește, desigur: „Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative”. Pe ce aceasta din urmă a absolvit-o Tit Brăiloiu. De ce să urmezi 3 facultăți când Universitatea Română de Științe și Arte ți le oferă pe toate în una singură? Specializarea Drept din cadrul Universității Române de Stiinte și Arte Gheorghe Cristea din Bucuresti a fost inclusă în categoria E, cea mai proastă, potrivit ierarhiei Ministerului Educației.

De asemenea, senatorul PSD de Constanța, Tit-Liviu Brăiloriu a fost imortalizat într-o filmare dintr-un live pe Facebook chiar în timp ce îi arăta un semn obscen unui senator USR. Filmarea a fost preluată de toate televiziunile, chiar în vâltoarea protestelor împotriva OUG 13. Același Brăiloiu, într-un moment în care se simțea mai darnic, i-a spus unei senatoare USR, „Prințeso, sugi p***!“.

Potrivit declarației de avere din iunie 2018, senatorul deține două terenuri, unul la Mamaia și altul la Eforie Nord, trei apartamente în Eforie Nord, dar și o casă de locuit în Madrid, Spania.

Premierul Viorica Dăncilă a apreciat că acesta cunoaște problemele românilor din diaspora, prin faptul că a locuit în Spania: ”A stat mult timp în Spania, cunoaște deja problemele celor din diaspora, sunt convinsă că va găsi răspuns la problemele românilor din diaspora”.

Nu în ultimul rând, deține o colecție de ceasuri cu o valoare de peste 300.000 de euro, dar și bijterii în valoare de 80.000 de euro.

Liviu Tit Brăiloiu mai deține și câteva conturi bancare în Lei, Euro și Dolari.

 

(Visited 705 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.